Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Goldenstar Hotel (Salonic - Perea)


Descriere

Localizare:
Golden Star este un hotel modern situat pe plaja din Perea. Ofera camere cu WiFi gratuit si balcon privat. Centrul orasului Salonic se afla la 30 de minute cu masina.

Facilitati camere:
Camerele de la Golden Star ofera aer conditionat si decor modern, cu mobilier din lemn in nuante deschise si tesaturi viu colorate. Toate camerele includ cutie de valori, TV prin satelit si uscator de par.

Facilitati hotel:
Restaurantul Boukadoura serveste o gama larga de preparate creative cu specific grecesc intr-un cadru luminos si modern. Oaspetii pot savura o bautura sau o gustare la barul cu vedere la golful Thermaikos si orasul Salonic. In fiecare zi este disponibil mic dejun american.
Oaspetii se pot relaxa pe plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare. Este disponibil un centru de afaceri bine utilat. Personalul de la receptia deschisa nonstop va poate oferi informatii cu privire la hotel si zona inconjuratoare.

Descriere zona:
Mai multe magazine si un centru de fitness sunt la 100 de metri. Cazinoul Regency este situat la 7 km. La Aeroportul International Makedonia, aflat la 8 km, se poate ajunge in aproximativ 15 minute cu masina. Exista parcare privata gratuita.

http://www.goldenstarhotel.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.