Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Electra Palace Hotel (Salonic)


Descriere

Lokalizare:
Hotelul de 5 stele Electra Palace Thessaloniki este inspirat din epoca bizantina si se afla n impresionanta piata Aristotelous. Ofera un bar-restaurant pe acoperis cu vedere panoramica la Golful Thermaic si un lounge bar n stil britanic cu semineu si canapele Chesterfield. Oaspetii se pot relaxa la piscina de pe acoperis sau la centrul de fitness care include piscina ncalzita.
Hotelul Electra Palace are o amplasare ideala, n inima culturala, comerciala i financiara a oraului. Punctele de atractie din apropiere includ Turnul Alb si Muzeul de Istorie Bizantina, iar faimosul cartier Ladadika se afla la doar cativa pasi. Hotelul Electra Palace se afla la 15 km de Aeroportul International Macedonia, la 1 km de gara principala si la 500 de metri de port.

Facilitati camere:
Camere si suitele de la Electra Palace sunt decorate clasic cu podea cu mocheta, mobilier din lemn de culoare nchisa si draperii opace. Ofera seif pentru laptop, minibar si TV cu ecran plat si canale prin satelit. Baile cu finisaje din marmura includ cada, halat, papuci si articole de toaleta gratuite.

Facilitati camere:
Un mic dejun grecesc bogat cu placinte de casa cu fructe, masline si omleta este oferit zilnic la restaurantul de pe acoperis, care ofera vedere panoramica la Golful Thermic, Muntele Olimp, Dealul Seich Sou si castelele vechi din Salonic. De asemenea, va puteti bucura la pranz sau cina de o varietate de preparate gourmet si traditionale nsotite de un cocteil exotic sau o sticla de vin. Lounge barul este potrivit pentru a va bucura de un pahar de whisky sau un coniac francez, dupa o zi obositoare.
Facilitatile si serviciile hotelului includ receptie deschisa nonstop, schimb valutar si room service. Hotelul de 5 stele ofera 5 camere de conferinte utilate modern si zona de banchet cu o capacitate de pana la 120 de persoane.

http://electrahotels.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.