Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanul Domnesc


Descriere

Complexul hotelier Hanul Domnesc este amplasat la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 180 de locuri), bar, terasa, 3 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, receptie non-stop, lift, schimb valutar, room service, parcare gratuita. Hotelul ofera oaspetilor 48 locuri de cazare dispuse in 23 spatii de cazare in următoarea structura: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale si 9 camere duble twin. Facilitati camere: accesul se face pe baza de carduri magnetice, mini bar, TV LCD si cablu cu peste 60 de canale, telefon national si international, internet wi-fi de mare viteza, bai dotate cu cabine de dus si uscator de par, birou de lucru, sistem automat de control al temperaturii, detectoare de fum si sistem de prevenire al incendiilor. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
accesul se face pe baza de carduri magnetice, mini bar, TV LCD si cablu cu peste 60 de canale, telefon national si international, internet wi-fi de mare viteza, bai dotate cu cabine de dus si uscator de par, birou de lucru, sistem automat de control al temperaturii, detectoare de fum si sistem de prevenire al incendiilor.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 180 de locuri), bar, terasa, 3 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, receptie non-stop, lift, schimb valutar, room service, parcare gratuita. Hotelul ofera oaspetilor 48 locuri de cazare dispuse in 23 spatii de cazare in următoarea structura: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale si 9 camere duble twin.
Locatie:
Complexul hotelier Hanul Domnesc este amplasat la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.