Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lotos 4 *, RIVIERA LOCALIZARE Este parte a hotelului Riviera Holiday Club situat pe plaja si a hotelul Imperial ; aproximativ 500 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Riviera se invecineaza statiunii Nisipurile de Aur, situat la 17 km de centrul orasului Varna. FACILITATI Cladire de 5 etaje, cu vedere la mare. Restaurant cu terasa, lobby bar, 2 sali de conferinte (pana la 50 de locuri fiecare), serviciu curatatorie, schimb valutar. Acces gratuit la internet in holul hotelului. TIP DE MASA Cazare cu mic dejun, demipensiune. Dress Code pentru cina - pantaloni lungi pentru domni. CAZARE 57 de unitati toate cu vedere la mare. Camera dubla (max 2 +1): 25 mp, cu pat dublu sau paturi twin. Apartament cu 1 dormitor (2 +2, max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 infant): 62 mp, este format din dormitor cu pat dublu sau paturi twin, living cu canapea extensibila (pentru 2 copii sau 1 adult). Apartament cu 2 dormitoare (4 +2, max 4 adulti + 2 copii sau 5 adulti + 1 infant): 158 mp, este format dintr-un dormitor cu pat dublu, al doilea dormitor cu doua paturi, living cu canapea extensibila (pentru 2 copii sau 1 adult). Toate camere au telefon direct, centrala A / C, covor, TV prin satelit, balcon cu vedere la mare laterala sau frontala, seif, minibar (contra cost), baie cu dus, uscator de par. Unele apartamentele au baie cu cada. Televizor in fiecare camera. COPII Bazin pentru copii apa termala cu toboga. Mini club 4-12 ani, la Hotel Riviera Beach, mini disco, pat pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurante, incalzirea alimentelor pentru copii / preparare (gratuit, la cerere), animatie ; babysitting (la cerere). SPORT & DIVERTISMENT Gratuit: o umbrela de soare si sezlonguri pe plaja Lotos ; piscina in aer liber cu apa termala, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape; piscina interioara cu apa termala - Imperial, autobuzul de transfer in Riviera Holiday Club ; animatie cu activitati pe plaja, spectacole, activitati de zi cu zi la piscina pentru toti oaspetii de Riviera Holiday Club - la Riviera Beach. Sala de fitness, tenis de masa, sauna. De platit: teren de tenis. Animalele de companie nu sunt permise. PARCARE Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.