Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN RESORT

   Paralia Katerini, Grecia


Descriere

Site Web
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=5

Spa & Wellness
Hotel MEDITERRANEAN RESORT ofera camere de lux si o zona dedicata relaxarii. Facilitatile Centrului Spa include: sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness.

Drinks & Food
Turistii pot lua masa intr-o atmosfera frumoasa si pot experimenta specialitatile unice gatite de bucatari. Hotelul include un lounge si o terasă langa piscina, unde se pot savura preparate delicioase, bauturi si gustari. La restaurant, oaspetii se pot bucura de un mic dejun si o cină delicioasa, servite in bufet ce satisfac toate gusturile.

Sport si divertisment
Turistii se pot bucura de mare si soare, inot si plaja, precum si toate tipurile de sporturi de apa cum ar fi surfing, jet-schi, schi nautic, canotaj. In sala de mese a hotelului se organizeaza nopti de folclor, petreceri in stil pescaresc si nopti disco. De asemenea, vizitatorii isi pot ocupa timpul liber cu jocurile electronice, sah, carti, table si au posibilitatea de a utiliza mesele de biliard si de ping-pong.

Localizare
Mediterranean Resort Hotel este situat la 70 km distanta de Salonic si la doar 60 de m fata de mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.