Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KYMATA (Paralia)


Descriere

Descriere HOTEL KYMATA
Hotelul Kymata 3* din Paralia Katerini ofera tuturor oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa, confortabila si calduroasa cu personal si servicii de cea mai inalta calitate, ingrediente necesare pentru o vacanta frumoasa la malul marii Egee. Hotelul este cotat pentru cel mai bun raport calitate-pret din Paralia Katerini.
Localizare HOTEL KYMATA
Hotelul este situat pe plaja, chiar in centrul statiunii Paralia Katerini, la 68 de kilometri de orasul Salonic.
Plaja:
Plaja din Paralia Katerini este situata in imediata apropiere a hotelului, pe Riviera Olimpului. Nisipul de pe plaja este cel mai bun din zona, fara pietricele.
Dotari camere:
Hotelul are in dotare 18 camere din care 15 standard (single, duble, triple, cvadruple) si 3 apartamente luxoase. Camerele au in dotare: internet WIFI gratuit, mini-bar, telefon, baie proprie cu dus, TV, aer conditionat, seif si balcon spatios.
Camerele de tip apartament au in plus fata de cele standard un fotoliu extensibil, dus cu hidromasaj, uscator de par si DVD player.
Majortatea camerelor au vedere spre mare.
Facilitati HOTEL KYMATA
Hotelul dispune de cafe-bar, bistro, salon de mic-dejun, terasa, doctor, spalatorie, curatatorie chimica, parcare gratuita, serviciu rent-a-car, room service, receptie deschisa 24 de ore, sezlonguri si umbrele pe plaja, fax/copiator, camera de bagaje.
Web: www.hotel-kimata.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.