Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRONOS HOTEL


Descriere

Site Web
https://kronoshotelplatamonas.reserve-online.net/hotel.cfm

Spa & Wellness
Turistii se pot rasfata si relaxa la sauna si sala de masaj prin: terapie si masaj, hidroterapie, impachetari cu ciocolata si cu alge, folosindu-se cele mai moderne utilaje.

Drinks & Food
Zonele de luat masa si barurile sunt bine cunoscute pentru atmosfera lor eleganta, mancarea excelenta si atenția acordata la calitatea serviciilor. Principalul restaurant al hotelului ofera la micul dejun bufet american si la cina, preparate din bucataria greceasca si internationala. Langa piscina, intr-o atmosfera distincta, la restaurantul à la carte, puteti degusta mancaruri italiene si mediteraneene. Turistii se pot relaxa la barul principal, ascultand muzica si savurand un cocktail sau o bautura. Barul de la piscina ofera o varietate larga de bauturi si gustari, cu muzica placuta sau petreceri organizate cu DJ.

Sport si divertisment
Turistii pot practica diverse sporturi de apa, precum si scuba diving, sau se pot bucura in Golful Thermaikos de o plimbare cu barca. Hotelul situat in satul Platamon oferă divertisment atat în timpul zilei, cat si in timpul noptii. Aproape de hotel se afla o ferma unde se poate calari.

Localizare
Este situat la portul Platamonas la 60 m fata de plaja, la 20 km de unul dintre cele mai importante muzee din Grecia, Dion, la 90 km de Salonic si 100 de km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.