Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

12 Olympian Gods

Platamonas, Grecia

Descriere

Hotelul este situat la 230 de metri altitudine fiind într-o locație centrală și accesibilă direct de pe autostrada –Thessaloniki - Atena . Acesta se afla la 900 de metri de centrul statiunii Platamonas și de plajele frumoase din Nei Pori, Panteleimonas Beach sau Leptokaria. Aeroportul “Makedonia” din Salonic se afla la 67 km. Facilitati hotel: Parcare (gratuita), lift, restaurant, aer conditionat (gratuit), WiFi (gratuit) Facilitati camera: Aer conditionat (gratuit), TV satelit, telefon, WiFi (gratuit), baie, uscator de par, , balcon, seif Localizare
Hotelul este situat la 230 de metri altitudine fiind într-o locație centrală și accesibilă direct de pe autostrada –Thessaloniki - Atena. Acesta se afla la 900 de metri de centrul statiunii Platamonas și de plajele frumoase din Nei Pori, Panteleimonas Beach sau Leptokaria. Aeroportul “Makedonia” din Salonic se afla la 67 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.