Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusan si fiul - Resita Nord


Descriere

Hotel Dusan si fiul este amplasat in partea de nord a orasului Resita, la o distanta de 300 m de gara si aproximativ 3,5 km de centrul orasului Resita.
Hotelul dispune de 33 de camere duble si single amenajate simplist si totusi elegant si dotate cu : grup sanitar propriu, aer conditionat, minibar, incalzire centralizata, telefon si acces la internet wireless .

Restaurantul hotelului incanta prin diversitate si este ideal pentru servirea preparatelor cu specific traditional romanesc, precum si pentru organizarea evenimentelor de mare amploare datorita capacitatii generoase si a ambiantei placute. Pentru intalniri de afaceri, sedinte si alte tipuri de evenimente de acest gen hotelul ofera clientilor sai o sala de conferinte cu o capacitate de 25 de persoane.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.