Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: aflată în vecinătatea pădurii, Pensiunea Memory este situată în una din cele mai frumoase provincii carpatice – Bucovina în apropierea Mănăstirii Sucevița.

Servicii cazare:
5 apartamente
17 camere duble twin

Facilitati masa: restaurantul Pensiunii Memory dispune de 150 locuri, si reprezinta locul ideal pentru ca oaspetii nostri sa petreaca revelionul, sarbatorile de Craciun sau Paste in locatia noastra.

Facilitati:
-Sala de conferinte complet utilata cu o capacitate de 80 de locuri ideala pentru conferinte,cursuri,simpozioane,prezentari produse,etc.
Piscina interioara,sauna,sala de fitness,biliard,tenis de masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Hairdryer
Sauna
Indoor swimming pool
Conference room
Fitness centre
Heating
Children playground

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.