Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Cota 1200


Descriere

Situare: Situat intr-un peisaj exceptional din Predeal, hotelul ,,Cota 1200' se afla in imediata apropiere a partiilor Clabucet si Cocosul (cca. 7 min).

Camere: Hotelul dispune de 3 apartamente si de 13 camere duble. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV, telefon, baie proprie, minibar, balcon.

Facilitati: De asemenea, de la hotel se pot inchiria ATV-uri, masini preparate 4X4, se poate face alpinism, tir cu arcul, Karaoke, paintball, etc. Hotelul dispune de un bar si de un restaurant cu specific ardelenesc, cu aproximativ 40 de locuri, o sala de conferinte de aceeasi capacitate ca si a restaurantului, dotata cu internet, laptop si videoproiector.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.