Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Rozmarin din Predeal este situat la iesirea din statiune spre Brasov, pe DN1. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, salon de mic dejun, crama, terasa, spatiu barbeque, club, receptie 24/7, 5 sali de conferinte, parcare privata, masaj, sauna, sala de fitness, jacuzzi, internet wireless, acces persoane cu dizabilitati, pastare obiecte valoare, lift, inchiriere biciclete / echipament sportiv, ATV. Rozmarin are un numar de 63 de camere, impartite in single, duble sau triple, 1 studio si 5 apartamente. Facilitati camere: TV cablu, telefon, baie proprie cu cabina de dus, incalzire centrala, uscator de par, minibar, seif. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
TV cablu, telefon, baie proprie cu cabina de dus, incalzire centrala, uscator de par, minibar, seif.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, salon de mic dejun, crama, terasa, spatiu barbeque, club, receptie 24/7, 5 sali de conferinte, parcare privata, masaj, sauna, sala de fitness, jacuzzi, internet wireless, acces persoane cu dizabilitati, pastare obiecte valoare, lift, inchiriere biciclete / echipament sportiv, ATV. Rozmarin are un numar de 63 de camere, impartite in single, duble sau triple, 1 studio si 5 apartamente.
Locatie:
Hotel Rozmarin din Predeal este situat la iesirea din statiune spre Brasov, pe DN1.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.