Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Carmen 4*


Descriere

Paste Romania 2021 - Hotel Carmen 4* , Predeal Tarif: 1500 Ron / persoana/ loc in camera dubla/sejur Pachet 4 nopti in perioada 30.04.2021-04.05.2021 Servicii incluse: - cazare in camera dubla matrimoniala 4* ; - regim de masa : pensiune completa ; - acces gratuit la centru SPA; - internet wireless gratuit; - parcare privata gratuita. Situat in centrul orasului Predeal, hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti face o baie in piscina interioara incalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala de fitness. Camerele sunt prevazute cu acces gratuit la internet WiFi sau prin cablu, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baile includ articole de toaleta gratuite, iar pentru un plus de confort se asigura papuci si un halat de baie. Unele camere au vedere la munte si un balcon. Va puteti bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un cost suplimentar. Daca doriti sa petreceti cateva ore de divertisment, hotelul Carmen include un centru de bowling cu 6 piste. Oaspetii care calatoresc in scop de afaceri vor gasi aici 2 sali de conferinte echipate complet, care pot gazdui in total pana la 500 de persoane. Restaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente private, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.