Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii Predeal, pe DN 1, langa benzinaria Petrom. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 140 de locuri), terasa, sala de conferinte (capacitate 40 de locuri), room service, camera de bagaje, seif la receptie, lift, bar, parcare privata gratuita, inchirierie atv-uri Hotel Dragului dispune de 40 de locuri de cazare in 20 de camere standard sau de tip executiv, cu paturi duble sau matrimoniale. Facilitati camere: minibar, televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service, wireless internet, balcon, aer conditionat. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
minibar, televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service, wireless internet, balcon, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 140 de locuri), terasa, sala de conferinte (capacitate 40 de locuri), room service, camera de bagaje, seif la receptie, lift, bar, parcare privata gratuita, inchirierie atv-uri Hotel Dragului dispune de 40 de locuri de cazare in 20 de camere standard sau de tip executiv, cu paturi duble sau matrimoniale.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii Predeal, pe DN 1, langa benzinaria Petrom.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.