Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

Hotelul Belvedere este situat in statiunea Predeal, intr-o locatie inconjurata de muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare (1100 m). Facilitati hotel: restaurant (capacitate maxima de 200 locuri), braserie, terasa, sali de conferinta, centru Spa, sauna romana, sauna uscata, jacuzzi, sala de fitness, receptie 24 de ore, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, parcare gratuita, acces la internet este disponibil gratuit, lift, terasa, parcare fara plata. Hotelul dispune de 120 camere duble (73 camere duble matrimoniale si 47 duble twin), 4 garsoniere si 8 apartamente. Facilitati camere: minibar, TV prin cablu, baie privata cu dus, articole de toaletă gratuite. Servicii masa Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont. Facilitati copii Copiii cu varste intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 7 si 11.99 ani vor achita 50% din valoarea unui loc si primesc pat suplimentar. Copiii care au 12 ani impliniti sau mai mult vor achita 70% din valoarea unui loc si primesc pat suplimentar. Patul suplimentar consta intr-un pat pliant.
Descriere camere:
minibar, TV prin cablu, baie privata cu dus, articole de toaletă gratuite.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate maxima de 200 locuri), braserie, terasa, sali de conferinta, centru Spa, sauna romana, sauna uscata, jacuzzi, sala de fitness, receptie 24 de ore, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, parcare gratuita, acces la internet este disponibil gratuit, lift, terasa, parcare fara plata. Hotelul dispune de 120 camere duble (73 camere duble matrimoniale si 47 duble twin), 4 garsoniere si 8 apartamente.
Locatie:
Hotelul Belvedere este situat in statiunea Predeal, intr-o locatie inconjurata de muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare (1100 m).
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul hotelului care va invita sa gustati din specialitatile casei si preparatele traditionale romanesti, mancaruri pline de savoare si sanatate, intr-un ambient cald, cu oameni zambitori si servire ireprosabila. Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.
Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti: Copiii cu varste intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 7 si 11.99 ani vor achita 50% din valoarea unui loc si primesc pat suplimentar. Copiii care au 12 ani impliniti sau mai mult vor achita 70% din valoarea unui loc si primesc pat suplimentar. Patul suplimentar consta intr-un pat pliant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.