Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Collection Predeal 4*


Descriere

Atrium Collection Predeal 4*

3150 lei / camera dubla economy / 2 adulti / sejur
3300 lei / camera dubla superioara / 2 adulti / sejur

Tarifele includ:
31.12.2019 - mic dejun + atelier copii, cina festiva de Revelion cu muzica live si invitat surpriza + cabaret
01.01.2020 - branch + atelier copii
02.01.2020 - mic dejun


Situat la 2 minute de mers pe jos de un telescaun, Atrium Collection Hotel Predeal oferă un restaurant cu vedere panoramică. Există WiFi gratuit.

Camerele au mochetă. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă gratuite.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri are, de asemenea, o sală de mic dejun, un bar și un lounge. Acesta servește preparate tradiționale românești și mâncăruri internaționale.

De la braseria Belvedere, situată la etajul 5 al hotelului, oaspeții pot admira vederea panoramică excelentă la munți, înspre Bucegi, Piatra Mare, Postăvarul, pârtiile de schi și orașul Predeal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.