Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea este situata in centrul localitatii, la 600 m de Salina Praid. Facilitati hotel: receptie non-stop, minibucatarie complet utilata in fiecare camera, sala de conferinte, parcare gratuita, spatiu de joaca pentru copii, wi-fi gratuit, locuri amenajate pentru a servi un barbeque in aer liber, acces la sala fitness, jacuzzi, achizitionarea abonamentului de tratament in salina, consultatie medicala la un medic specialist, minibar la parterul pensiunii (apa, sucuri, bere), micul dejun se poate servi si in pensiune, organizare excursii pentru grupuri dupa preferinte, foc de tabara, bal mascat pentru grupuri, mese festive. Facilitati camere: Apartament lux: minibucatarie utilata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota, vesela si tacamuri, apartamentele cu pat dublu sunt dotate si cu masina de spalat vase, dormitorul este separat de living, baie proprie cu dus cu apa calda non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon; Apartamente confort: minibucatarie utilata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota, vesela si tacamuri, unele apartamente sunt dotate cu masina de spalat vase, dormitorul este separat de living, baie proprie cu dus cu apa calda non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon; Apartament dublu: minibucatarie utilata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota, vesela si tacamuri, masina de spalat vase, dormitorul este separat de living, doua bai proprii cu dus cu apa calda non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon; Camera lux: minibucatarie utilată cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota, vesela si tacamuri, baie proprie cu dus sau cu vana, apa calda non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon; Camera confort: minibucătărie utilata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota vesela si tacamuri, baie proprie cu dus sau vana, apa calda non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon. Servicii masa Facilitati copii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.