Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Yager Chalet


Descriere

Yager Chalet se afla in Poiana Brasov si are o terasa. Proprietatea pune la dispozitie acces direct la partiile de schi, depozit pentru echipament de schi, bar si restaurant. Hotelul are camere de familie.
Camerele hotelului includ birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape si baie privata. Camerele au seif si acces gratuit la internet Wi-Fi, iar unele ofera si balcon. Toate camerele includ dulap.
Oaspetii de la Yager Chalet au la dispozitie mic dejun continental.
In Poiana Brasov si in zona din jur, oaspetii acestei proprietati pot practica diverse activitati, printre care schi si ciclism.
Brasov este la 8 km de Yager Chalet, iar Sinaia se afla la 25 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.