Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WINTERFEST RIZZO Hotel


Descriere

Bibi Winter Adventure Trip Event #15
Un weekend plin, la Poiana Brasov, cu zapada, concerte, distractie si socializare.
Intre 18-21 februarie, alaturi de prietenii de la #WinterFest, ti-am pregatit o escapada pe partie, la super festivalul de iarna. Iubitorii de competitii se pot pregati pentru Cupa Fischer Poiana Brasov, conceputa atat pentru ski, cat si pentru snowboard.
Cazarea si micul dejun le avem rezervate la Hotel Rizzo, ce se afla la 400 m de partie, si tot aici ne vom relaxa dimineata sau seara in zona spa.
La concertele outdoor din cele 3 zile, vom avea parte de muzica buna oferita de: Subcarpati, Argatua & Mos Martin, Spike, K-Lu, Madliquid, Gojira si Planet H, Adrian Saguna, CTC si multi altii.


Data eveniment: 18-21 februarie 2022


Include: Cazare, mic dejun, acces zona spa pentru 3 nopti la Hotel Rizzo si intrare la concertele din cele 3 zile (vineri-duminica).
*Copiii pana in 10 ani au acces gratuit la concerte si tarife speciale la cazare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.