Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Pensiunea Orizont


Descriere

Pensiunea Orizont este amplasata in mijlocul naturii, intr-un taram de vis in poiana muntelui Postavarul, Poiana Brasov, la o distanta de 150 km de Bucuresti si doar 15 km de Brasov si Bran.
Masivul Postavarul, avand de-o parte Masivul Piatra Mare si de cealalta parte Masivul Bucegi, formeaza impreuna cu acestia o zona in care natura face o demonstratie de grandoare si de frumos. Dar pentru a admira spectacolul zi si noapte, vara si iarna, primavara si toamna, la rasarit si la apus este nevoie de un loc special amenajat, de o tribuna care sa-i ofere omului aceasta posibilitate. Astfel, omul a primit si un frumos cadou, alaturi de maretul spectacol al naturii, o minunata poienita. Este Poiana Brasov, o oaza a relaxarii, a odihnei si destinderii, o ideala destinatie de vacanta, un adevarat paradis al sporturilor de iarna, amplasata la poalele Postavarului, dar deasupra tinerei statiuni Risnov.
Aici, in inima acestui paradis turistic, este localizata Pensiunea Orizont, pregatita in orice moment sa gazduiasca oaspetii ce-i calca pragul.

De aici, turistii aventurieri pot face cu usurinta incursiuni la obiectivele turistice din zona precum Cetatea Risnov, Pestera Valea Cetatii, Cheile Risnoavei, Castelul Bran, Cheile Zarnestilor (in Parcul National Piatra Craiului), Brasovul istoric la poalele rezervatiei Muntele Tampa.

Ocupand o pozitie centrala, Pensiunea Orizont ofera un acces extrem de facil catre partiile de schi, fiind la doar 5 minute de partia Bradul.

Prin serviciile impecabile oferite, prin multiplele facilitati cu care este dotata, prin profesionalismul si ospitalitatea echipei, Pensiunea Orizont si-a propus sa fie gazda perfecta si sa fie alaturi de turistii sai in toate momentele lor de liniste si relaxare.

Pensiunea Orizont este structurata pe 6 nivele (demisol, parter, etaj 1, etaj 2, etaj 3, etaj 4) si dispune de o capacitate de cazare de 38 locuri in 15 camere duble tip twin, 2 camere duble cu pat matrimonial si 2 apartamente spatioase.

Caracteristici si dotari camere:
- camerele sunt spatioase, cu o cromatica vie si armonioasa, ce confera o ambianta calda si relaxanta;
- camerele dispun de dotari moderne si minibar;
- paturi duble tip twin: 15 camere;
- paturi duble matrimoniale: 2 camere si 2 apartamente;
- televizor LCD - in fiecare camera;
- TV cablu;
- internet wireless;
- telefon;
- baie proprie, cu cabina de dus fiecare;
- balcon si hol propriu.

Mic dejun - inclus in tariful de cazare, numai pentru 1/2 persoane.
Restaurant - la parter, capacitate 36 de locuri, poate servi si pentru diverse ocazii (dineuri, mese festive, zile de nastere sau onomastice, evenimente corporate, evenimente business etc.).
Parcare privata - pensiunea dispune de 25 locuri de parcare.
Informare turistica
Sala conferinte - 40 locuri.
Altele:
- biliard;
- sauna;
- room service;
- servicii de secretariat;
- primire/transmitere corespondenta;
- asigurare de periodice si jurnale.

Atractii in zona: Piata Sfatului Brasov, Biserica Neagra, Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.