Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Escalade


Descriere

Situat la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de un patinoar din Poiana Braşov, Hotelul Escalade oferă un centru spa cu piscină interioară şi saună.

Toate camerele au baie privată şi sunt dotate cu minibar şi TV. Unele au şi un balcon mic. Proprietatea este formată din 2 clădiri, una cu unităţi de cazare standard şi cealaltă cu camere executive.

Vă puteţi petrece timpul bucurându-vă de biliard, tenis de masă sau bowling, disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, puteţi beneficia de facilităţi gratuite de fitness.

Hotelul are un bar de zi şi un restaurant care serveşte diverse preparate locale româneşti, dar şi mâncăruri internaţionale. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un bufet de mic dejun.


Oferta Paste 2019!
Perioada: 27.04-30.04.2019 (3 nopti)

Tarife: 910 lei/ persoana/ pachet 3 nopti in camera dubla standard 3*
1030 lei/ persoana/ pachet 3 nopti in camera dubla 4*
1180 lei/ persoana/ pachet 3 nopti in apartament 3*


Servicii incluse:
- 3 nopti de cazare cu mic dejun bufet suedez
- cina bufet in seara de Inviere (in 27 aprilie, cu oua rosii, pasca si cozonac)
- cina festiva Pascala in 28 aprilie
- cina bufet in 29 aprilie
- muzica live si dans pe durata intregului sejur
- acces la centrl de Wellness
- acces la sala de jocuri
- petrcere pentru copii


Supliment copii:
- pana la 7 ani se oferta gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar
- intre 7 si 12 ani: 50% din tariful pentru un adult
- peste 12 ani: reducere 10% din tariufl pentru un adult



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.