Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Heraldic Club


Descriere

Pensiunea Heraldic Club este asezata chiar la intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov - intrarea dinspre Brasov si cea dinspre Rasnov. http://www.club-heraldic.ro Facilitati hotel Pensiunea dispune de 8 camere duble matrimoniale , 10 camere duble twin si 4 apartamente. Facilitati suplimentare -restaurantul cu o capacitate de 45 de locuri -camera depozitare echipament sportiv -internet Wi-FI -parcare gratuita -sala de jocuri -sala de conferinte 50 de persoane -sauna -jacuzzi Descriere camere Toate camerele sunt mobilate si decorate cu gust si utilate cu PC cu monitor LCD cu acces gratuit la internet, televiziune prin cablu, DVD/CD, sistem Home Cinema, seif, minibar, aer conditionat, balcoane si bai spatioase cu cada, articole de toaleta si uscator de par. Servicii masa Facilitati copii
Pensiunea Heraldic Club este asezata chiar la intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov - intrarea dinspre Brasov si cea dinspre Rasnov. http://www.club-heraldic.ro Facilitati hotel Pensiunea dispune de 8 camere duble matrimoniale , 10 camere duble twin si 4 apartamente. Facilitati suplimentare -Restaurantul cu o capacitate de 45 de locuri -Camera depozitare echipament sportiv -Internet Wi-FI -Parcare gratuita -Sala de jocuri -Sala de conferinte 50 de persoane -Sauna -Jacuzzi Descriere camere Toate camerele sunt mobilate si decorate cu gust si utilate cu PC cu monitor LCD cu acces gratuit la internet, televiziune prin cablu, DVD/CD, sistem Home Cinema, seif, minibar, aer conditionat, balcoane si bai spatioase cu cada, articole de toaleta si uscator de par. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
Toate camerele sunt mobilate si decorate cu gust si utilate cu PC cu monitor LCD cu acces gratuit la internet, televiziune prin cablu, DVD/CD, sistem Home Cinema, seif, minibar, aer conditionat, balcoane si bai spatioase cu cada, articole de toaleta si uscator de par.
Descriere facilitati:
Pensiunea dispune de 8 camere duble matrimoniale , 10 camere duble twin si 4 apartamente.
Locatie:
Pensiunea Heraldic Club este asezata chiar la intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov - intrarea dinspre Brasov si cea dinspre Rasnov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.