Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silver Mountain Resort


Descriere

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brasov, statiunea preferate a pasionatilor de sporturi de iarne din Romania, si intruneste doua criterii fundamentale: ofere acces deplin la beneficiile naturii si doteri europene, de secol XXI. Poiana Brasov este o atractie nu doar pentru sezonul rece, ci si pentru tot anul. Un paradis pentru cei pasionati de echitatie, ciclism montan sau drumetii.
Silver Mountain Resort se adreseaze atat celor ce iubesc natura, cat si celor ce caute confortul. Complexul este format din patru clediri de apartamente (cu numer de camere variind de la o camere la sase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cledire multifunctionale care cuprinde un spa (sale de fitness, jacuzzi, piscine interioare, piscine exterioare incelzite, saune umede si uscate), un restaurant, un club si doue seli de conferintele. Turistii care inchiriaze apartamente beneficiaze de locuri de parcare in parcarea subterane.
Intrunind toate doterile si facilitetile unui spatiu de cazare modern, urban intr-una dintre cele mai iubite statiuni montane din Romania, Complexul Silver Mountain Resort se adreseaze celor mai pretentiosi oaspeti. Indiferent de apartamentul pentru care veti opta, ve veti putea bucura de privelistea mirifice asupra Masivului Postevaru, asupra partiilor si pedurii din jur prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, de standarde exclusiviste in doteri, conexiune de internet wi-fi, cablu tv si de finisaje cu materiale de calitate superioare. Spatiile de cazare sunt o oaze ideale, existand o delimitare perfecte intre zonele dedicate socializerii si cele dedicate odihnei, cu o izolatie termice si fonice de top.
Silver Mountain Resort respunde perfect nevoilor celor care vor se se bucure de resfet si confort in mijlocul naturii. Situat in proximitatea partiilor de schi, este alegerea ideale pentru cei pasionati de sporturile de iarne. Pachetul Silver Mountain Resort este unul complet: o pozitionare de exceptie si satisfacerea oricerei exigente privitoare la confort.

Silver Poiana Brasov ofere cazare cu WiFi gratuit in Poiana Brasov, la o plimbare de 20 de minute de partia de schi Bradul, la 1,7 km de telecabina Capra Neagre si la 2 km de Gondola Postevarul. Telecabina Kanzel se afle la mai putin de 2 km de apartament.
Acest apartament cu 1 dormitor are living cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si o chicinete complet echipate cu un cuptor. Baia este dotate cu o cade.
Proprietatea pune la dispozitie un loc de joace pentru copii. Silver Poiana Brasov are o terase si spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi.
Partia de schi Subteleferic este la 3,2 km de proprietate, iar Lupului este la 2 km.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.