Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moldova


Descriere

Amplasare: la 5 km de Piatra Neamt, in comuna Alexandru cel Bun
La doar 5 Km de Piatra Neamt, 4 Km de Manastirea Pangarati si 3 Km de Manastirea Bistrita, cu vedere la Lacul Batca Doamnei si aproape de muntii Ceahlau, Pensiunea Moldova va ofera conditii de trei stele, atat in camere cat si in restaurantul propriu. Cazarea in cele 11 camere cu pat dublu precum si in cele 4 apartamente va ofera confortul mult dorit atat pentru un concediu intr-o zona turistica montana, cat si pentru simplul tranzit prin zona. Toate camerele au baie proprie, incalzire centrala si televizor cu cablu dar si internetul este la dispozitia dumneavoastra. De retinut este faptul ca in fiecare zi a cazarii dumneavoastra camerele sunt re-improspatate. Meniurile traditionale moldovenesti, dar si din celelalte zone din Romania sunt toate de gasit in restaurantul pensiunii,barul fiind de asemenea aprovizionat cu bauturi alese. Terasa, in timpul verii, va poate sta la dispozitie pentru a servi masa. In curtea pensiunii este amenajat un gratar pentru a deservi clientii, oferind libertatea de a va simti cu adevarat in natura. Terenul de mini fotbal cu gazon natural este destinat iubitorilor de sport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.