Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Ceahlau


Descriere

Hotelul Grand Ceahlau este situat in centrul orasului Piatra-Neamt, amplasat in apropierea principalelor atractii turistice.
Hotelul Grand Ceahlau este situat in centrul orasului Piatra Neamt, amplasat in apropierea principalelor atractii turistice. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de: 42 camere Single, 94 camere Double si 7 Apartamente Vip. Hotelul Grand Ceahlau dispune de: spalatorie, servicii de coafura-frizerie, fax, rezervarea si procurarea de bilete de calatorie si pentru spectacole; inchirieri de autoturisme cu si fara sofer; parcarea pazita. Facilitati Camere Toate camerele dispun de aer conditionat, mini bar, telefon national si international. Masa si Mic Dejun Restaurantul Ceahlau este situat la parterul hotelului, intr-o ambianta deosebita si ofera meniuri din gastronomia internationala si din bucataria romaneasca traditionala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.