Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Fiama este situat la cativa pasi de centrul orasului Otelu-Rosu, asezare care sclipeste pe Valea Bistrei, intr-o forma apropiata de cea actuala, de aproximativ 300 de ani. Orasul este asezat in aceasta vale, numita de romani Ohaba si care, mai tarziu, sub stapanire austro-ungara, a primit denumirea de Ohaba Mare.

Facilitati Hotel
Hotel este o alegere rafinata in materie de servicii complete de cazare si relaxare din zona Vaii Bistrei dispunand de un total de 24 camere dintre care 6 single, 14 duble, 2 suite si 2 apartamente, amenajate la standarde europene, intr-un stil modern, dar pastrand un strop din identitatea culturala a zonei. Hotelul in sine beneficiaza de internet in banda larga, room service 24/24, parcare pazita, receptie 24/24.

Facilitati Cazare
Cazarea include micul dejun (disponibil intre orele 7 si 10 AM), internet wireless, telefon cu linie externa in fiecare camera, televizor cu ecran mare si cablu TV.

Masa - Mic Dejun inclus
Restaurantul Fiama ofera o ambianta unde puteti lua micul dejun, un pranz de afaceri sau pur si simplu o cina placuta. Restaurantul ofera toate conditiile necesare pentru a savura specialitatile bucatariei traditionale romanesti sau ale bucatariei internationale, cu ajutorul bucatarilor specializati in aceste domenii. Restaurantul ofera posibilitatea de a gazdui evenimente festive, aniversari, nunti sau intalniri de afaceri.

Sala de Conferinte
Hotelul are in incinta sa si o sala de conferinte, echipata la nivel european, care poate sa gazduiasca intalnirile de afaceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.