Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

SILVER HOTEL CONFERENCE & SPA este situat la 1.5 km de centrul pietonal al orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean si a Centrului de Cercetare Pomicola, intr-o zona linistita si plina de verdeata.Hotelul are o capacitate de 31 de camere pe 2 nivele, fiecare tip de camera fiind conceput sa ofere un confort optim si sa faca sederea turistilor cat mai placuta.


Tipuri de camere disponibile in hotel:
- SGL SUP - single superior: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii unei singure
persoane;
1
- DBL TWN a dubla twin: camera cu 2 paturi individuale, destinata cazarii a doua
persoane;
- DBL STD - double matrimonial: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii a doua
persoane;
- APT DE LUXE - apartament : ansamblu compus din salon care are amplasata o canapea
extensibila si un dormitor cu un pat matrimonial, destinat cazarii unei persoane sau a doua persoane
Toate camerele sunt spatioase cu un design modern cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate, destinate cazarii a doua persoane. in duble si maxim 4 persoane in apartamentele deluxe

FACILITATI DISPONIBILE IN CAMERA:acces internet WI-FI gratuit, servicii de telefonie intern si international, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, LCD-TV, climatizare.
Contra cost: servicii de telefonie, produsele din minibar.



Servicii de masa ' Amplasat la parterul hotelului, Restaurantul Quart isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese. Restaurantul permite si organizarea de evenimente (botez, zile de nastere, aniversari, cocktail-uri, precum si alte mese festive) punand la dispozitie o capacitate de 80 de locuri.
Silver Hotel Conference & SPA pune la dispozitie trei sali, logistica si servicii de calitate pentru optimizarea confortului oaspetilor. Sala Opal cu o capacitate de maxim 50 de persoane, aranjare in teatru, Sala Topaz este o sala versatila, multifunctionala, oferind spatiul optim pentru business events precum conferinte, congrese, banchete, cocktail-uri, prezentari diverse sau manifestari expozitionale, dar si pentru evenimente cu caracter personal: Un punct forte al acestei sali este capacitatea mare, de pana la 280 locuri.

Dotari incluse:
Videoproiector Sonorizare (amplificator semnal, dvd player, microfon mobil)Ecran 1.8 x 2 mAcces internetClimatizareFlipchartServicii: Asistenta tehnica / instalare, garderoba


Dotari contra cost:
Microfon de masaMicrofon la lavalieraLaptop / PCVideorecorderReportofonInstalatie traducere simultanaDecoratiuni speciale


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.