Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat aproape de centrul orasului si la cinci minute de principalul centru expozitional din Oradea, Hotel Nevis este locatia ideala pentru cazare cand sunteti in Oradea.

Atat pentru calatorii de afaceri sau in interes personal, la Hotel Nevis veti gasi de fiecare data un ambient placut si servicii de calitate. Oaspetii nostri vor profita de zona linistita in care se afla hotelul, fiind in acelasi timp la scurta distanta de Primaria orasului, de principalele zone comerciale si de aeroport.

Hotelul dispune momentan de 63 de camere si 3 apartamente pentru cazare, precum si de un Centru Wellness & SPA in incinta cu servicii complete SPA si remodelare corporala.

Cazare 4*
In 2011, Hotel Nevis si-a marit capacitatea de cazare prin 42 de spatii dotate si mobilate la standarde de 4 stele. Toate camerele din aripa noua sunt dotate cu instalatie de climatizare, televizor, minibar si conexiune internet wireless.

Pe langa cele 42 de camere amenajate si mobilate la standarde de 4 stele, oaspetii hotelului sunt invitati sa se relaxeze la Centrul Wellness & SPA din interiorul hotelului. Aici puteti sa uitati de grijile de peste zi la o sedinta de masaj sau la una dintre saune - baie de aburi, aromasauna si Old Sauna. Centrul Wellness & SPA va asteapta si cu tratamenete faciale si de remodelare coprorala, dusuri de senzatie, dus Vichy, piscina interioara, jacuzzi .

SC Nevis Trade SRL a desfasurat un proiect de extindere a hotelului Nevis. Proiectul denumit 'Extindere hotel NEVIS in localitatea Oradea, judetul Bihor' a fost implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 5 'Dezvoltarea durabila si promovarea turismului', Domeniul Major de Interventie 5.2 'Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si a cresterii calitatii serviciilor turistice.'
Prin aceasta extindere s-au realizat inca 42 de spatii de cazare dotate si mobilate la standarde de 4* si un Centru Wellness & SPA compus dintr-o piscina interioara, jacuzzi, dusuri de senzatie, baie de aburi, Bio Sauna, Old Sauna, dus Vichy, sala de fitness, remodelare corporala, masaj, impachetari.'

Cazare 3*
Hotel Nevis va pune la dispozitie si 21 de camere si 3 apartamente la standarde de 3 stele. Atat camerele, cat si apartamentele sunt mobilate modern, oferind oaspetilor sai un interior comfortabil. Atmosfera si calitatea aerului din incapere pot fi ajustate in functie de dorintele oaspetilor, camerele fiind dotate cu instalatie de aer conditionat. Pe langa aceasta, toate camerele sunt echipate cu telefon, cablu TV (cu 42 de canale), internet si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.