Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Melody din Oradea, se afla in cartierul Rogerius, la mai putin de 5 minute cu masina de centrul orasului si la 200 m de drumul european E60. Cazarea este asigurata in camere cu aer conditionat, Wi-Fi gratuit, iar masa se poate servi la restaurantul propriu si pe terasa.

Majoritatea camerelelor sunt cu vedere la gradina si sunt dotate cu TV prin cablu, un mini-bar si o baie privata dotata cu un uscator de par si dus.

La mai putin de 5 minute de mers pe jos, langa hotel, se gaseste si un centru comercial modern cu piata de alimente, oraselul copiilor si multe magazine bine aprovizionate. De asemenea, in proximitate se afla Spitalul Pelican si Spitalul Municipal Gavril Curteanu, cu parcare supraetajata in vecinatate.

Clientii nostri au asigurata parcare pazita gratuita.

Restaurantul din incinta ofera, de asemenea, o ambianta placuta la bar si pe terasa de vara, unde sunt asigurate facilitati de gratar (barbeque). Restaurantul Melody, (din incinta) serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala,

Aeroportul International din Oradea se afla la 3 km distanta de Hotel Restaurant Melody, la 10 minute de mers cu masina, in timp ce cea mai apropiata statie de tramvai local, este la mai putin de 100 metri de locatia hotelului. Statiunile cu apa termala 1 Mai si Felix sunt la circa 9 km distanta (15-20min).

Cea mai apropiata localitate din Ungaria a Artand a se gaseste la aproximativ 10 km, Hotel Melody fiind cea mai buna optiune de cazare in oras la plecarea in excursie in Uniunea Europeana, deoarece se evita traficul intens din oras, astfel se poate ajunge pe o sosea cu 2 benzi pe sens, in 10-15 min la vama Bors, la granita Romaniei cu Ungaria.
Hotelul cu Restaurant Melody face parte din categoria de hoteluri din Oradea ieftine fara rabat al calitatii, care ofera o experienta unica, pozitiva, de neuitat deoarece serviciile oferite sunt mult peste asteptarile clientilor nostri. Practic, oferim cel mai bun raport pret/calitate pentru servicii hoteliere in Oradea.
Deviza noastra este: aCalitate de lux la preturi decentea

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.