Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Maxim este localizat central, fiind la cateva strazi distanta de obiective importnte din Oradea precum parcul Petofi Sandor si Muzeul Tarii Crisurilor. De asemenea, bulevardul Republicii este in imediata apropiere. Facilitati Hotel Locatia cuprinde 37 de camere si 2 apartamente, repartizate pe 3 nivele. Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de 120 locuri, terasa de vara cu capacitate de 80 locuri, bar de zi, vinoteca, 3 sali de meeting cu capacitate de 16 locuri fiecare, o sala de conferinte cu capacitate de 100 locuri complet echipata, piscina acoperita, solar, sauna, jacuzzi, sala de fitness, masa 2 ascensoare pentru persoane, garaj subteran cu o capacitate de 25 locuri, parcare in fata hotelului, spalatorie, calcatorie, seif la receptie, internet. Facilitati Camere Camerele dispun de aer conditionat, conexiune la intenet, seif personal, detector de fum, minibar, telefon in camera, baie, uscator de par, televiziune prin satelit, control individual al temperaturii, linie telefonica cu acces international, acces hotelier cu cartele magnetice. Dotari Sala de Conferinta Sala de conferinta dispune de pupitru, ecran de protectie, laptop, videoproiector, DVD, internet, aer conditionat. Masa - Mic Dejun Alte informatii Tarife: -Sala Meeting 80RONh -Sala Conferinta 140RONh

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.