Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARC

   Baile Govora, Romania

Descriere

Servicii oferite - Hotel Parc Baile Govora

  • Restaurant.

  • Bar de iz si terasa.

  • Baza de tratament.

  • Tv si cablu tv.

  • Telefon.

  • Parcare proprie.


Prezentare Hotel Parc Baile Govora


Hotel Parc situat aproape de centrul orasului, are o capacitate de cazare de 195 locuri in:

* 1 garsoniera

* 7 camere cu 3 paturi cu baie proprie

* 70 camere cu 2 paturi cu baie proprie

* 16 camere cu 2 paturi cu baie comunaDe asemenea Hotel Parc dispune de un restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, un bar de zi cu 20 locuri, terasa 60 locuri, baza de tratament proprie, lift si parcare.


Tratament:( L-V ) , 3 proceduri / zi.


Sejur minim 5 nopti!


Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.


Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.