Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hacienda De Mare

   Plaja Copahavana, Olimp


Descriere

HaciendaDeMare este situata in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana. Accesul se face pe un drum forestier (1 km), cu acces din Str. Olimp. Recomandam adaptarea vitezei la starea drumului. Acesta nu se afla in proprietatea locatiei, deci orice sesizare legata de calitatea drumului de acces nu reprezinta motiv de plangeri ulterioare sau anularea sejurului.

Facilitati locatie: restaurant Anika By The Sea, plaja in incinta proprietatii vecine CasaDeMare, loc de joaca amplasat pe plaja Copahavana Beach & Radio, parcare privata situata in spatele proprietatii.

Facilitati camere: baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Tipuri de camere:
- 4 apartamente cu vedere la mare (o camera cu pat matrimonal, 160 cm si 1 camera cu canapea extensibila, 160 cm) - 38 mp, beneficiaza de balcon.
- 5 apartamente duplex cu vedere laterala (parter cu canapea extensibila, 160 cm, scara interioara si etaj cu pat matrimonial, 160 cm) - 36 mp. Important: in anumite ap. tip duplex, scara interioara are un design special si nu este recomandat sa fie folosita de copiii sub 6 ani.
- 9 camere duble cu vedere la padure (pat matrimonial 160 cm) - 22 mp, fara balcon/terasa.

Descriere camere:
baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Descriere facilitati:
restaurant Anika By The Sea, plaja in incinta proprietatii vecine CasaDeMare, loc de joaca amplasat pe plaja Copahavana Beach & Radio, parcare privata situata in spatele proprietatii.

Locatie:
in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Free parking

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.