Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa De Mare

   Plaja Copahavana, Olimp


Descriere

CasaDeMare este situata in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana. Accesul se face pe un drum forestier (1 km), cu acces din Str.Olimp. Recomandam adaptarea vitezei la starea drumului. Acesta nu se afla in proprietatea locatiei, deci orice sesizare legata de calitatea drumului de acces nu reprezinta motiv de plangeri ulterioare sau anularea sejurului.

Facilitati locatie: parcare privata, plaja, locuri de joaca in cadrul complexului cat si la plaja Copahavana Beach & Radio.

Facilitati camere: baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Tipuri de camere:
- 3 camere duble cu vedere la mare (pat matrimonial 160 cm) - 15 mp, fara terasa/balcon.
- 11 camere duble cu vedere la curtea interioara (pat matrimonial 160 cm) - 17 mp, cele de la parter beneficiaza de terasa/veranda deschisa spre curtea curtea interioara, iar cele de la etaj de balcon.
- 9 camere triple tip cabana family cottage (pat matrimonial 160 cm + canapea extensibila 160 cm) - 24 mp, beneficiaza de terasa proprie.

Descriere camere:
baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Descriere facilitati:
parcare privata, plaja, locuri de joaca in cadrul complexului cat si la plaja Copahavana Beach & Radio.

Locatie:
in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.