Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beachfront Epico Olimp cm


Descriere

Localizare: EPICO se afl chiar pe faleza Olimp. Ce AZnseamn astae Din curtea vilei vei coborAZ direct pe plaja. Da, da. E chiar mai simplu decAet ai visat.


Descriere: 8 apartamente de 53 mp fiecare, compuse din camer de zi cu teras, dormitor, baie Cai buctrie complet utilat. 4 apartamente la parterul vilei Cai alte 4 la etajul acesteia.
Te gAendeCati pe care s AZl alegi dintre cele 8 apartamentee Think no more, pentru c echipa de design interior Cai-a pus amprenta pe confortul AZntregii vile. Cum ziceam, pAen la cel mai mic detaliu. Nu AZCai lipseCate nimic, ai toate condiCaiile unei vacanCae perfecte. Te vei putea relaxa pe terasa apartamentului, AZn curte sau direct pe plaj.
Totul este gAendit pentru maxim de confort. Confortul tu. Din prima clip AZn care intri pe poart Cai vei gsi propriul loc de parcare AZn curte. Aan plus, poCai s te simCai AZn siguranCa, tot spaCaiul beneficiaz de sistem de supraveghere video cu monitorizare permanent. Depinde doar de tine s Catii s te bucuri de fiecare clip

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.