Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Areo


Descriere

Hotelul Areo*** se afla situat in inima tinutului secuiesc, la iesirea din orasul Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc. Unitatea si-a primit numele din derivarea latinescului Areopolis, care reprezinta denumirea in latina a celui mai vechi tinut din Depresiunea Odorhei, si anume Odorheiu Secuiesc. Hotelul si-a deschis portile in anul 2012. In 2018 cladirea a fost renovata in totalitate si dotata cu cele mai moderne sisteme de securitate.
Hotelul, cu spatiile sale elegante si climatizate, ofera clientilor sai o atmosfera relaxanta si confortabila. Fiecare camera a hotelului este dotata cu termostat ambient si aer conditionat, telefon cu linie directa, televizor LCD cu canale internationale si nationale, internet wireless si minibar.
Oferta de programe turistice organizate de hotel este alegerea perfecta pentru vizitatorii care doresc s isi petreaca timpul liber in mod activ, luand cunoastinta de cultura secuiasca, padurile de pin si lumea fermecata a Muntilor Harghita.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.