Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Teleptean ( Ocna Sugatag)


Descriere

Situat la iesirea din Ocna Sugatag, aproape de statiunea balnear si la doar 20 de kilometri de pârtiile de ski din Cavnic, Pensiunea Teleptean*** ofer conditii deosebite de cazare, relaxare si petrecere a timpului în orice sezon. Aflat în mijlocul Maramuresului, este tabra perfect pentru organizarea de circuite si vizite la cunoscutele obiective turistice maramuresene.

Sanatate





Statiunea Ocna Sugatag este situat la o altitudine de 490 m, având ca factori naturali de cur:



- ape minerale clorurosodice concentrate


- bioclimat sedativ de crutare




Indicatii terapeutice






- afectiuni reumatismale degenerative (spondiloz cervical, dorsal si lombar, artroze si poliartroze)


- afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze; afectiuni post-traumatice)


- afectiuni neurologice periferice


- afectiuni ginecologice


Complementar tratamentului din statiune, Centrul Terapeutic TIBULEAC PLANT ofer, la cabinetul propriu sau la pensiune, tratamente de medicin alternativ precum fitoterapie, reflexoterapie, presopunctur si masaje speciale. Specialitatea casei - masaj cu o crem multiplant productie proprie, realizat din 36 de plante.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.