Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace Resort&Spa

Descriere

Amplasare
Hotelul este situat la 4 km de centrul Sibiului, peisajul este intregit de prezenta stejarilor seculari ai Padurii Dumbrava. Facilitati hotel
Hotelul dispune de 25 apartamente si 2 suite, piscina, parc, terasa, loc de joaca pentru copii si 3 restaurante specific, precum si o spatioasa sala de conferinte. Facilitati camere
Fiecare camera, elegant mobilata si dotata cu living si dormitor separat, satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura confortul, incluzand pay-TV, acces internet si aer conditionat.
Serviciul nostru de Room Service este in permanenta la dispozitia clientilor. Alte servicii
Hotelul dispune de 3 restaurante, fiecare cu un specific aparte: Restaurantul Madrigal, cu bucatarie internationala (120 locuri), restaurantul Versailles cu specific frantuzesc (150 locuri) si restaurantul Royal Ballroom, cu o capacitate de 400 locuri. Mancarurile sunt preparate de adevarati maestri ai artei culinare, specializati in Germania, ce ofera clientului preparatele bucatariei traditionale sau ale acelora ce si-au castigat un renume in lume: cea franceza, cea chinezeasca, italiana... Preparate din carne, peste, vanat, vinuri si bauturi selecte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.