Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Miramar 4*


Descriere

Hotel Miramar 4*
Tarif: 212 euro / persoana / loc in camera dubla/ sejur

Hotelul HVD Club Miramar - Ultra All Inclusive are o amplasare frumoasă în Obzor, una dintre cele mai populare staţiuni de la Marea Neagră, pe plaja de nisip. Oferă o vacanţă extraordinară şi relaxantă cu o serie de facilităţi.
Relaxati-va pe terasa superba cu vedere magnifica la mare, bucurati-va de soare langa barul de pe plaja, cu sezlonguri si umbrele, sau practicati sporturi nautice si faceti excursii cu bicicleta prin peisaje naturale frumoase. Hotelul HVD Club Miramar - Ultra All Inclusive are piscine mari in aer liber si 1 piscina interioara. De asemenea, puteti juca volei pe plaja.

Pachet 3 nopti in perioada 16.04.2020 - 21.04.2020

Servicii incluse:
- cazare 3 nopti in camera dubla cu vedere la parc
- regim de masa ultra all inclusive 24 ore
- acces centru spa cu 6 săli de tratament, Hammam Oriental, frumusețe și tratamente corporale
- piscina interioara cu apa incalzita
- programe de animatie
- spectacole live in fiecare seara - Program folcloric bulgar, spectacol de dans, concursuri pentru invitati , trupa romaneasca - muzica live 21:00 - 24:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.