Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cliff Beach Resort and Spa


Descriere

The Cliff Beach & Spa Resort se afla situat intr-o zona foarte deosebita a tarmului bulgaresc, printre coline cu podgorii si sate traditionale, in vecinatatea orasului antic Nesebar si la doar 2 minute distanta de insoritele plaje ale Marii Negre. Toate camerele si apartamentele acestui resort sunt decorate in stil romantic, atemporal elegant si cu accente si finisaje de lux care vor asigura un confort desavarsit. Facilitati hotel
Complexul de lux The Cliff Beach & Spa Resort ofera o serie intreaga de facilitati care sa asigure confortul oaspetilor la cele mai inalte standarde hoteliere. Toate camerele si apartamentele sunt realizate intr-o arhitectura romantica clasica, cu detalii de lux si finisaje desavarsite, pardoseli de marmura combinate cu elemente moderne, dar mai ales elemente atemporale. Arhitectura complexului ofera o priveliste spectaculoasa, inclusiv la interior, restaurantul avand o vedere deosebita catre mare. The Cliff Beach & Spa Resort pune la dispozitie un numar foarte mare de facilitati, dupa cum urmeaza: piscina interioara si in aer liber, spa si centru wellness (jacuzzi, cada cu hidromasaj, sauna), sala de fitness, spatiu destinat activitatilor sportive (tenis de masa, teren de joaca pentru copii), internet gratuit, parcare gratuita, servicii de receptie (camera de bagaje, check-in/check-out express, receptie nonstop), serviciu de curatatorie, business centre, sali de conferinta, serviciu de transfer aeroport, aer conditionat, room service, seif, lift, suita nuptiala, facilitati VIP, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori.

Localizare
The Cliff Beach & Spa Resort se afla situat intr-o zona geografica deosebita si ofera conditii excelente de cazare. Complexul de lux este inconjurat de dealuri presarate cu podgorii si sate traditionale, aflandu-se chiar pe stancile cu vedere la Marea Neagra si golful Obzor, dar la numai 2 minute distanta de plajele insorite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.