Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Arena Mar 4*


Descriere

Hotel Arena Mar 4*

Tarif: 150 euro / persoana / loc in camera dubla/ sejur

Pachet 3 nopti in perioada 03.09.2020 - 06.09.2020
Servicii incluse:
- cazare in camera dubla standard ;
- regim de masa : all inclusive ;
- internet wireless gratuit ;
- fitness gratuit ;


Cu o piscina in aer liber, Hotelul Arena Mar ofera cazare in Nisipurile de Aur. De asemenea, hotelul are un centru de fitness, iar oaspetii pot lua masa la restaurant sau o bautura la bar. Parcarea este privata, iar accesul la WiFi este gratuit in zonele publice.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, birou, canapea, TV cu ecran plat si cutie de valori. Unele camere beneficiaza de balcon sau patio. Fiecare camera este prevazuta cu baie privata cu articole de toaleta gratuite.

Receptia proprietatii are program nonstop. Se furnizeaza si servicii de masaj. Oaspetii pot sa joace darts, tenis de masa sau biliard si sa se relaxeze in gradina proprietatii. Serviciile de spalatorie si calcatorie sunt disponibile la un cost suplimentar.

Proprietatea este situata la 12 minute pe jos de centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 17 minute pe jos de plaja Riviera si la 9 minute cu masina de Manastirea Aladzha. Aeroportul din Varna se afla la mai putin de 27 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.