Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Metropol

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere


Localizare: Hotel Grifid Metropol este situat in prima linie, la l0 metri distanta fata de plaja, 50m fata de centrele shopping si 500m fata de centrul statiunii. Pana la statia de autobuz sunt 500m iar pana la aeroport, 30 km. Hotelul a fost reconstruit si complet renovat in 2012/2013

Informatii hotel: O cladire cu 11 etaje avand in total 129 de camere cu vedere la mare sau la parc, dintre care 66 camere duble, 54 studio si 9 apartamente cu 1 dormitor. piscina exterioara, 3 restaurante: restaurant principal - Metropol, 2 restaurante a la carte - un restaurant fusion si un restaurant cu specific italienesc, meniu vegetarian, lobby bar, pool bar, Internet cafe (contra cost), 2 lifturi, seifuri la receptie (contra cost), magazin, bancomat, parcare (cca 20 leva/masina/zi, locuri limitate), sezlonguri si umbrele la piscina vis-a-vis de hotel, cabinet medical, salon de infrumusetare, coafor, masaj, teren de tenis, inchiriere rachete de tenis (contra cost), zona de parc si gradini.


Servicii masa: All Inclusive Premium - A la carte


Servicii cazare: Camerele duble (20 mp): dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin, seif in camera (contra cost), balcon, TV satelit, telefon, acces la internet Wi-Fi (contra cost), mini-bar, podea acoperita cu mocheta, stand pentru uscat rufe. Junior suite (35 mp): pat matrimonial sau doua paturi twin, canapea extensibila, aer conditionat, seif in camera (contra cost), balcon, TV satelit, telefon, acces la internet Wi-Fi (contra cost), mini-bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par, stand pentru uscat rufe.


Sport si activitati:


Gratuit: sezlonguri si umbrele la piscina, 2 sezlonguri si 1 umbela /camera la plaja din fata hotelului, seif, mini bar, Wi-fi.


Nu se accepta animale de companie.


Parcare: Cu plata - la receptie, la tarif local in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: in camera dubla - 2 adulti; in junior suite - 3 adulti.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Al treilea adult cu extrabed in junior suite - plateste 70% din tarif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.