Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Arabella

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

Localizare: este un hotel foarte bun ce ofera clientilor conditii deosebite la cazare si masa; localizat in imediata apropiere a plajei. Facilitati hotel: Restaurant principal "Arabella" si 3 restaurante a la carte: restaurant bulgaresc "Horo", restaurant asiatic "Hanami", restaurant italian "Prego", bar salon, lobby bar, bar la piscina, 1 piscina interioara, 1 piscina exterioare, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru copii cu tobogane de apa, loc de joaca pentru copii, gradinita, mini club; babysitting, jocuri electronice, minifotbal, program de animatie va incanta atat copiii, cat si adultii, Centru SPA & Wellness- salon de infrumusetare, coafor, fitness, Jacuzzi, masaj, sauna, baie de aburi, baie turceasca, tratamente cu namol, centru medical; birou de schimb valutar, WiFi in lobby, sala de conferinta, club de noapte, Internet Cafe, magazine, spalatorie, parcare interioata si exterioara (contra cost), teren de tenis de camp, volei, aerobica, aerobica in apa, tae bo, pilates, zumba, polo, baschet, fotbal; tenis de masa, darts, boccia, biliard. Descriere camere: Aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, minibar, seif (gratuit), grup sanitar propriu cu cada si uscator de par, mocheta si balcon. Note: - check-in incepand cu ora 14:00 (se intra la cazare cu gustarile) - check-out cel tarziu la ora 12:00 (se iese din cazare cu mic dejun continental) - acces gratuit la sauna, baie de aburi si jacuzzi - 2 sezlonguri + 1 umbrela gratuite pe plaja (per camera) - valabil pentru camera dubla si apartament
Este un hotel foarte bun ce ofera clientilor conditii deosebite la cazare si masa; localizat in imediata apropiere a plajei.
Descriere camere:
Aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, minibar, seif (gratuit), grup sanitar propriu cu cada si uscator de par, mocheta si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal "Arabella" si 3 restaurante a la carte: restaurant bulgaresc "Horo", restaurant asiatic "Hanami", restaurant italian "Prego", bar salon, lobby bar, bar la piscina, 1 piscina interioara, 1 piscina exterioare, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru copii cu tobogane de apa, loc de joaca pentru copii, gradinita, mini club; babysitting, jocuri electronice, minifotbal, program de animatie va incanta atat copiii, cat si adultii, Centru SPA & Wellness- salon de infrumusetare, coafor, fitness, Jacuzzi, masaj, sauna, baie de aburi, baie turceasca, tratamente cu namol, centru medical; birou de schimb valutar, WiFi in lobby, sala de conferinta, club de noapte, Internet Cafe, magazine, spalatorie, parcare pazita contra cost, teren de tenis de camp, volei, aerobica, aerobica in apa, tae bo, pilates, zumba, polo, baschet, fotbal; tenis de masa, darts, boccia, biliard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.