Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo Golden Sands (EX .DoubleTree by Hilton)

   , 9007 Golden Sands, Varna, Bulgaria, Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Renovat in 2018 hotelul Apollo din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta de cazare confortabila si bine-organizata, hotelul a fost redenumit in anul 2020, fiind pana atunci cunoscut ca Doubletree by Hilton Varna.
Plajă: cu nisip publica la aprox 500 de metri de hotel, plajă privată Nirvana
Locație: Situat într-o zonă împădurită a Parcului Natural Nisipurile de Aur. Este situat aproape de aquapark Aquapolis.
Hotelul dispune de :restaurantul principal Demeter, club de noapte Apollo, lobby bar, terasa la soare, bar la piscina, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii. Unele săli de conferințe și întâlniri;loc de joacă multifuncțional pentru fotbal, baschet, volei și tenis, yoga, zumba, tenis de masă,centru spa Aphrodite BeautySpa & Health Clinic,club de copii , loc de joaca , piscina pentru copii.
Hotelul are 7 etaje și are 3 lifturi. Toate camerele sunt accesibile prin lift.

Descriere camere:
DBL 2 + 1: suprafață aproximativă de 33 mp. Camerele au două paturi single sau unul dublu, pat suplimentar - fotoliu extensibil, zona de lucru, ferestre mari, saltele Sweet Dreams, TV LCD HD de 32 inci. Toate camerele au balcon, aer condiționat, set de cafea și ceai, mini-bar, uscător de păr, articole de toaletă, baie cu duș sau cadă, fier și masa de călcat, seif. Capacitate maximă de 3 adulți.

DBL 2 + 1 SEA: Suprafață aproximativă de 33 mp. Camerele au două paturi single sau unul dublu, pat suplimentar - fotoliu extensibil, zona de lucru, ferestre mari, saltele Sweet Dreams, TV LCD HD de 32 inci. Toate camerele au balcon, aer condiționat, set de cafea și ceai, mini-bar, uscător de păr, articole de toaletă, baie cu duș sau cadă, fier și masa de călcat, seif. Capacitate maximă de 3 adulți.

FAM 2 + 2: suprafață aproximativă de 50 mp. Camera familială este formată dintr-o cameră. Există două paturi individuale (doar 2 camere la hotel au pat dublu), canapea extensibilă, fotoliu extensibil, o zonă de lucru convenabilă, ferestre mari, saltele Sweet Dreams, TV LCD HD de 32 inci. Toate camerele au balcon, aer condiționat, set de cafea și ceai, mini-bar, uscător de păr, articole de toaletă, baie cu duș sau cadă, fier și masa de călcat, seif. Capacitate maximă de 4 adulți.

APP 2 + 2 LUX POOL: suprafață aproximativă de 72 mp. La hotel există doar 5 aplicații de acest tip. Au un dormitor și un living separat. Alte facilități speciale ale apartamentelor sunt: ​​canapea extensibilă, fotolii, birou, televizor de 32 inci cu televizor prin cablu, telefon, aer condiționat individual, baie cu duș sau cadă, halate de baie și papuci, set de cafea și ceai, articole de toaletă, fier de călcat și masă de călcat, seif, uscător de păr, terasă. Aceste apartamente sunt situate la etajele cele mai joase - până la etajul 3 inclusiv. Capacitate maximă pentru 4 adulți.

APP 2 + 2 LUX SEA: suprafață aproximativă de 72 mp. La hotel există doar 9 aplicații de acest tip. Au un dormitor și un living separat. Alte facilități speciale ale apartamentelor sunt: ​​canapea extensibilă, fotolii, birou, televizor de 32 inci cu televizor prin cablu, telefon, aer condiționat individual, baie cu duș sau cadă, halate de baie și papuci, set de cafea și ceai, articole de toaletă, fier de călcat și masă de călcat, seif, uscător de păr, terasă. Aceste apartamente sunt situate la 4-7 etaje. Capacitate maximă pentru 4 adulți.

Locatie:
Utilizarea gratuită a piscinei exterioare și interioare
Umbrele și șezlonguri gratuite în jurul piscinelor (la disponibilitate)
Utilizarea gratuită a unei umbrele și a două șezlonguri pe cameră la disponibilitate la plaja privata a hotelului Nirvana BEACH (01.06 - 15.09) și transportul până acolo în program, cu rezervare prealabilă .
Animație de 7 zile - activități sportive zilnice, spectacol de seară și discotecă pentru copii
Utilizarea gratuită a unui teren multifuncțional pentru: fotbal, baschet, volei, tenis, yoga, zumba, tenis de masă
Utilizarea gratuită a saunei și a băii de aburi (cu cerere prealabilă la recepție)
Utilizarea gratuită a centrului de fitness
Transport gratuit cu trenul Mini spre plaja Riviera
Oaspeții hotelului Apollo pot utiliza piscina cu tobogane a hotelului Helios Spa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Sauna
Steam baths
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Elevator
Children playground
Paid parking
Rooms/Facilities for disabled guests
Beach view
Private beach
Free wifi in public area
Kids playground
Kids club
Fishing

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.