Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL


Descriere

Localizare: Complexul Sol Nessebar este format din 3 hoteluri - Sol Nessebar Palace 5* , Sol Nessebar Bay 4* si Sol Nessebar Mare 4*. Complexul este situat chiar pe malul marii oferind o varianta foarte placuta de petrecere a vacantelor. Complexul este recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, diversitatea de feluri de mancare, posibilitati multiple de petrecere a timpului liber.

Informatii hotel: Hotelurile sunt la 200 m de malul marii, au 5 sali de conferinte cu o capacitate de la 20 la 450 de persoane.


Servicii masa: All Inclusive (turistii complexului sunt intampinati la sosire cu o bautura de bun venit. Micul dejun 07.30-10.00, pranzul 12.00-14.00 si cina 18.00-21.00 sunt bufet si sunt servite in restaurantul principal. Bauturile incluse sunt cele locale, alcoolice si non alcoolice, bere. Inghetata poate fi servita la pool bar intre 11.00 si 18.00. Dupa amiaza puteti servi cafea, ceai, prajituri si produse patiserie sunt oferite la pool bar 15.00-18.00. Cocktailuri, bauturi racoritoare, vin local si bere sunt servite la baruri intre 10.00 si 23.00.


Sol Nessebar Bay 4*: 287 camere, 138 camere duble vedere la parc, 59 camere duble vedere la mare, 86 familly rooms (2 camere duble interconectate cu usa)


Sol Nessebar Mare 4*: 342 camere, 152 camere duble vedere la parc, 94 de camere duble vedere la mare, 92 familly rooms (2 camere duble interconectate cu usa)


Toate camerele sunt echipate cu: balcon, cu vedere la parc sau la mare, aer conditionat, telefon direct international in camera si in baie, TV satelit, canapea pe balcon, masa de scris, minibar, seif in camera (contra cost), loc pentru bagaje, garderoba mare pe hol, baie cu cabina de dus, uscator de par


Facilitati copii: Programe de animatie special concepute pentru cei mici in timpul zilei, jocuri, sporturi, competitii, loc de joaca , kids club pentru copiii 4-12 ani, patuturi pentru bebelusi, scaune speciale pentru cei mici in restaurante.


Gratuit: piscina interioara si exterioara, Kids Club cu piscina exterioara, topogane pentru copii, water gym, fitness, gimnastica, volei, baschet, darts. Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe terasa situata pe malul marii.


Contra cost: tenis, biliard, inchiriere biciclete, scufundari, mini golf, sporturi pe apa.


Animalele de companie sunt acceptate - greutatea sa fie pana in 5 kg si se pateste la receptie.


Parcare: Parcare pazita contra cost, se plateste la receptie si nu se poate face rezervare prin agentie, in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In single - 1 adult; 1 camera dubla - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil; in familly room - 4 adulti + 2 copii


Grad minim ocupare: in familly room (2 camere duble interconectate) - minim 2 adulti + 2 copii.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu un adult - plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii 2-11,9 ani cu un adult in camera dubla - fiecare copil plateste 50%


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Al 2-lea copil in dubla cu 2 adulti - plateste 50% din tariful de adult.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.