Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q Hotel (fost Hotel Albert)


Descriere


Profil: Hotelul este
recomandat familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se relaxeze.

Situare: Q Hotelul
Neptun este situat in nordul statiunii, in aproprierea Garii Neptun, la numai
300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune, La
Steaguri.

Info
hotel:
Q Hotel dispune de toate facilitatile necesare pentru petrecerea
vacantei de vara, asigurand relaxarea mult dorita intr-un ambient placut
si racoros:
piscina exterioara, Jacuzzi, sezlonguri in limita locurilor disponibile. piscina copii, loc de joaca pentru copii.

Info
camer
e: Hotelul dispune de 2 corpuri: corpul 1 format din 56 camere duble standard si 7 apartamente standard; corpul 2 format din 34 camere duble superioare si 6 apartamente (cladire 2016).Toate camerele sunt dotare cu grup sanitar propriu (dus) , minibar, aer conditionat, balcon, parchet, acces internet. Apartamentele sunt formate din dormitor si living (canapea extensibila)

Servicii
masa
: Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, care pregateste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Micul dejun este alcatuit dintr-o diversitate de produse, este servit in regim bufet suedez si este inclus in tariul de cazare. Restaurantul este prevazut si cu o terasa si bar cu capacitatea de 100 de locuri. Bonurile valorice (fisa cont) pot fi consumate atat la restaurantul hotelului, cat si la barurile din locatie.

Servicii gratuite: piscina exterioara, sezlonguri la piscina - in limita disponibilitatilor, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, gradina, foisor cu barbeque, internet wireless, spatiu pentru apstrat bagaje, pastrare valori, parcare auto - in limita disponibilitatii, acceptare carti de credit.

Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive: darts, sah, table, rummy, tintar, carti de joc.

Avantaj copii: Copiii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti: primul copil beneficiaza de gtratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; pentru cel de-al doilea copil se achita o taxa de utilitati. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani achita o taxa de utilitati - fara pat suplimentar sau valoarea patului suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani sunt considerati adulti.

Accesul
cu animale:
Este permis cu achitarea unei taxe de 20% din
valoarea unui loc de cazare.



















Atractii
in zona:
Turistii cazati la Q Hotel nu trebuie sa rateze si vestigiile celor
trei colonii fondate de greci in secolele 7-6 inainte de Hristos: Histria,
Tomis si Callatis, cat si monumentul de la Adamclisi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.