Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Spring Holiday Orange(fostul hotel Clabucet


Descriere

Informatii
COMPLEX SPRING HOLIDAY ORANGE apartine grupului de hoteluri Phoenicia si Majestic. Acesta este situat in statiunea Neptun, este situat este situat in zona verde a statiunii Neptun-Oimp la o distanta de maxim 700 m de plaja, este format din fostele hoteluri Clabucet si Prahova si este complet renovat. Complexul are o capacitate de 550 camere duble si apartamente, modernizate si dotate la standard de 3* plus.


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Servicii masa
Masa: serviciile de masa sunt optionale si se servesc la Restaurant-Terasa Spring Time.
Mic dejun (07:30-10:00) - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun (07:30-10:00) + pranz (13:00-15:00) in regim bufet suedez;
Pensiune completa - mic dejun (07:30-10:00) + pranz (13:00-15:00) + cina (19:00-21:00) in regim bufet suedez.
Indiferent de tipul de pachet de masa ales, oaspetii beneficiaza in timpul meselor, de urmatoarele bauturi: apa, cafea, ceai si bauturi racoritoare. La pranz si cina, oaspetilor li se ofera si bere la draft.


Dotari camere
Camerele duble in aSPRING DOUBLEa(16 mp), au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza).
Toate camerele duble au balcon si baie proprie cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de client, TV, mobilata si utilata la standarde internationale adaptata sa acomodeze 2 adulti si 2 minori ( camerele duble cu fotoliu extensibil) sau 2 adulti si 1 minor (0-17 ani - camerele cu fotoliu extensibil).


Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 1.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 - 6.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din valoarea maselor;
- 7 - 13.99 ani, achita atat supliment de cazare (48 lei/ zi) cat si valoarea meselor;
- 2 copii (1 copil 2 - 6.99 ani, 1 copil 7 - 13.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si 50% din valoarea meselor, al 2-lea copil beneficiaza de 50% gratuitate la cazare si mesele integral;
- 2 copii 7 - 13.99 ani ambii copii achita supliment de cazare (48 lei/ zi) cat si valoarea meselor;
- peste 14 ani este considerat adult si beneficiaza de 50% gratuitate la cazare , dar achita mesele integral.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.