Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Novi (Igalo Herceg Novi)


Descriere

Descriere: Hotel Novi este o unitate ce pune pe primul plan comoditatea si satisfactia clientilor. Pentru ca aceste doua aspecte sa fie indeplinite cu succes, acesta este localizat la o distanta mica fata de plaja privata, unde clientii sunt intampinati cu sezlonguri si umbrele. De asemenea, zona de suveniruri cat si cea unde turisitii se pot distra sau pot savura o masa copioasa, este la cateva minute distanta de hotel.Localizare: Hotel Novi este localizat la distanta de 25km fata de Dubrovnik si 35km fata de aeroport.Facilitati hotel: Hotel Novi ofera facilitati precum restaurant, terasa, WiFi in spatiile publice, servicii pentru persoanele cu dizabilitati, piscina, terenuri de sport, parcare pentru clienti.Dotari camere: Hotel Novi pune la dispozitia clientilor camere dotate cu TV, seif, bai spatioase, frigider.Website: http://www.hotel-novi.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.