Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Intregul Complex Traube este situat in centrul vechi al orasului Medias, in imediata apropiere a Turnului cu ceas, aducand intr-un cadru medieval confortul si ambianta moderna.
Hotel Traube este situat in centrul vechi al orasului Medias, intr-un cadru medieval. Facilitati Hotel Hotel Traube va pune la dispozitie informatii turistice si generale, beneficiaza de seif, depozitarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, posibilitatea de a plati cu cartea de credit, trezirea clientilor la ora dorita, corespondenta, comenzi taximetre, serviciu de spalatorie-curatatorie, mini-bar, parcare supravegheata. Facilitati Camere Hotel Traube dispune de 15 Camere Duble care pot fi inchiriate si in Regim Single, la un nivel de 3 stele, dotate cu TV prin cablu, aer conditionat, minibar si conexiune la internet. Ineditul camerelor consta in mobilierul acestora care este din lemn de brad pictat cu motive sasesti. Masa - Mic Dejun Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, dispuse in 3 saloane. Gradina de vara, impresioneaza prin aranjamente florale si specialitati la gratar. Crama Traube dispune de 50 de locuri care pot fi rezervate la mese festive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.