Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TT Hotel Sensimar Marmaris Imperial


Descriere

Plaja:
Hotelul deține plajă privată cu nisip. Umbrelele și șezlongurile sunt gratuite.

Sport și agrement:
Hotelul oferă multiple facilități de relaxare și divertisment, precum: sporturi de apă gratuite (canoe) și contra cost (jet ski, banana, water ski, parasailing), hammam (contra cost), saună, centru fitness, tenis de masă, volei pe plajă, darts, teren de tenis (gratuite), masaj (contra cost).

Facilități camere:
Toate camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, cu duș, aer condiționat, seif, telefon, mini bar, TV prin satelit, Wi-fi, balcon/terasă, set de cafea/ceai, mini figider.

Facilități hotel:
Hotelul deține un restaurant principal (Olympos – cu o capacitate de 450 persoane), 2 restaurante a la carte (Culinarium – Fine Dining, o dată pe săptămână/sejur este gratuit, cu rezervare prealabilă și Steak House – cu preparate internaționale, contra cost), 4 baruri (Breeze Bar, Beach Bar, Relax Bar, Harmony Snack Bar), 2 piscine exterioare, doctor (contra cost), magazine, mini market, coafor, animație (muzică live, dansuri tradiționale turcești, Gala night), Wi-fi pe întregul teritoriu al hotelului, parcare. Gustările și băuturile sunt contra cost dupa ora 00:00.

Localizare:
Hotelul Sensimar Marmaris Imperial 4* este situat în centrul Parcului Natural Marmaris, la 10 km de centrul orașului Marmaris și la 103 km distanta de aeroportul Dalaman. Hotelul a fost construit în anul 1990, iar ultima renovare a avut loc în anul 2016. Chiar în fața hotelului este stația de transport public, de unde la fiecare 30 de minute un autobuz poate prelua turiștii către centrul stațiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.