Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Flamingo este situat pe plajă,cu vedere spre golf,la 95 km de Aeroportul Internaţional Dalaman şi 3 km de centrul oraşului.Facilitati hotel
Hotelul este alcătuit dintr-o construcţie de cinci etaje cu 2 lifturi,şi dispune de recepţie 24 ore,restaurant,bar,parcare în aer liber,centru de fitness şi masaj,saună,serviciu de spălătorie,seif la recepţie. Hotelul oferă diverse programe de animaţie şi diferite posibilităţi de practicare a sportului pe plajă. Hotelul are piscină în aer liber. Cei mici beneficiază de piscină proprie şi loc de joacă amenajat. Plajă proprie cu nisip şi bar pe plajă.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 56 camere standard,36 camere triple,3 apartamente familiale.Camerele sunt cu vedere la mare si plajă,au AC,baie şi duş,uscător de păr,mini bar,TV / sistem prin satelit,telefon,balcon,room service

Localizare
Hotelul Flamingo este situat pe plajă,cu vedere spre golf,la 95 km de Aeroportul Internaţional Dalaman şi 3 km de centrul oraşului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.